Om Enstaberga Cement AB

Enstaberga Cementgjuteri

Har haft tillverkning sedan 1920 och är idag ett till 100% privatägt bolag med 20 anställda.

På den egna betongstationen tillverkas betong till både byggen och till vår fabrik för prefabricerade element.

Vi har två egna bilar med kapacitet för 7 m3 och 9 m hydraulränna. Vi har samarbete med flera lokala åkerier och kan även tillhandahålla betongpump.

Prefabricerad betong
På prefab-sidan är vi mycket flexibla och en av våra styrkor är att vi snabbt kan anpassa produktionen för att tillgodose de flesta behov inom betong.

Tillverkning av allt från fundament till Trafikverket, L-stöd, betongpontoner, 3G-fundament, m.m. till mer specialbetonade produkter som strålskyddsväggar, barriärelement, mastfundament etc.

Inget projekt är för stort eller för litet, så oavsett om du har funderingar kring betong, behöver råd eller hjälp med din gjutning eller helt enkelt vill bygga ett stort fågelbad så tveka inte att kontakta oss.

Läs mer under PRODUKTER för mer information om våra olika typer av färdig betong, prefabricerad betong, miljöpolicy, m.m.

Du hittar oss bara 1 timme söder om Stockholm.

 

 

Lyftvagn

Med vår lyftvagn är vi mycket flexibla, och helt oberoende av mobilkranar och liknande, vid lastning av våra produkter. Vi kan hantera element i storlek 21 x 4,5 m med en vikt upp till 60 ton.

 

Fabriken

Fabriken

.

Aktuellt!

Uppdaterad 9 aug.

Välkomna till Enstaberga Cementgjuteri AB

 

Enskilt avlopp

Enskilt avlopp liten

Enskilt avlopp 1

Vi säljer och levererar kompletta anläggningar för hög skyddsnivå.

Välkomna att kontakta oss på 0155-57 840 för offert eller order.

 

.